Cerezín – aditívum, 200 g

2,89  s DPH

Prírodný minerálny mäkký vosk, ktorý sa pridáva do parafínu pre skvalitnenie sviečok. Sviečkam dodáva pružnosť a výbornú elasticitu.
Je vhodný hlavne pre výrobu rezaných a dekoratívnych sviečok.

Aditívum do sviečok.

Odporúčané dávkovanie: 1-3 %

40 na sklade

Katalógové číslo: 0242 Kategórie: , ,

Popis

Cerezín je biela kryštalická pevná látka bez zápachu a chuti v kozmetickej kvalite. Je to tvrdý vosk s relatívne vysokým bodom topenia a výbornou schopnosťou viazať olej. Cerezínový vosk zvyšuje viskozitu.
Na rozdiel od parafínu je omnoho plastickejší, mäkší, lepkavejší a týmito vlastnosťami sa približuje k včeliemu vosku. Teplotu topenia má 60 – 80 °C. Často sa v kozmetike používa na spevnenie tukovej masy v kozmetickom prípravku, na prípravu rúžov, líčidiel, do emulzii a tiež na výrobu sviečok.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,200 kg

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.